Reklámajándék és textil nyomtatás

Ruházati és promóciós termékek, grafikai tervezés:

Németh Rita,  Email: nemeth.rita@nyomasmindenre.hu,  Mobil: +36-70-779-4497

Árajánlat kérés

Egyedi designnal, felirattal, vagy céglogóval ellátott ruházati termékeket szeretne? Ügyfeleit, partnereit vagy munkatársait tervezi cége arculatának megfelelően öltöztetni?

A céges ruházat a munkatársakban lojalitást, a vevőkben és partnerekben pedig bizalmat ébreszt cége iránt. Így a céges ruházat szinte kötelez, miközben képviseli cége image-t, stílusát, hangulatát, valamint termékei és szolgáltatásai minőségét.

Pólót, ingek, pulóverek, dzsekik, sapkák széles választékát találja kínálatunkban, melyből kiválaszthatja az Ön igényinek megfelelő terméket a szín, minőség, márka, ár elképzeléseinek megfelelően.

A Fruit of the Loom, Gildan, Sol’s, US Basic, Slazenger, Roland,  stb. márkák teljes termék és szín választéka elérhető, de egyedi igényeket is megvalósítunk, sőt, kérése szerint meg is tervezünk Önnek, melyet szitázással, hímzéssel, transzfernyomással feliratozunk.

Nézzen szét ruházati termékeink online katalógusában:
http://tshirteurope.com/

Promóciós termékeink
Ajándékozza meg partnereit, vagy munkatársait reklámajándékokkal. Termékek széles körét tudjuk biztosítani Önnek, melyeket tamponnyomással, szitázással, gravírozással, transzfernyomással igazítunk cége egyedi arculatára.

Promóciós termékeink online katalógusát itt találja:
www.presentperfect.hu/nyomasmindenre

Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen, böngéssze át termékeinket, kérje szakértő munkatársaink segítségét, vagy – ha elképzelései konkrétak – árajánlatunkat!

 

ruházat