Marketing szolgáltatások

Lasztovicza Gábor,  Email: lasztovicza.gabor@nyomasmindenre.hu,  Mobil: +36-70-450-3580

Árajánlat kérés

Nagyobb promócióra készül a cége? Rendezvénye, kampánya vagy projectje egyszerre több reklámhordozót, reklámeszközt is igényel?

Bízza ránk mindet egyszerre, így egy kézben tartva könnyedén tudja kontrollálni a folyamatokat. Határidő garanciánk és szakmai hozzáértésünk pedig biztosítják, hogy minden időben és kitűnő minőségben készüljön el céljai és elképzelései szerint.

Ezt a hatékony segítséget cégünk erre épülő, komplex marketing beszerzést végző üzletága biztosítja Önnek, mellyel időt, és energiát takarít meg a költséghatékonyság mellett.

Marketing szolgáltatásaink:

A project céljaihoz és körülményeihez igazodva megalkotjuk azt a sikeres marketing koncepciót, mely tartalmazza a közlendő marketingüzenetet, annak kreatív, grafikai terveit, a tartalmi, szövegi elemeit, és természetesen a szükséges reklámhordozókat is.

Majd a megvalósítást is ránk bízhatja az első lépéstől az utolsóig.

Cégünk filozófiája szerint támogatunk minden olyan elképzelést, mely az egyediség, az újdonság erejével bír.

Arculatépítés/ Arculatváltás:
Ha szüksége van – induló cége, vagy kampánya számára – egy új arculatra, forduljon hozzánk bizalommal! A nyomásmindenre.hu csapata a logó tervezéstől, a cég betűtípusán át, a honlap design-ig, minden elemre tesz javaslatot.

Meglévő arculatok esetén is szükség van hosszabb-rövidebb időközönként ráncfelvarrásra. Fiatalos, lendületes ötleteink mellett a tradíciók szem előtt tartása is fontos szempont számunkra.

Brandépítés:
Építse cége, márkája nevét is intenzíven! A termékekkel kapcsolatos kommunikációt érdemes kiegészíteni a brand építésével, hitelesség- és image-építéssel, hiszen ezek azok, melyek hosszabb távon értéket adnak termékének és folyamatosan magasan tartják azok árait is a piacain.

Tanácsadásunk mellett, gyakorlatban is megmutatjuk, hogyan tudja a cége sikeresen erősíteni saját brand-jét.

Egyediség:
Mi az a megkülönböztető, egyedi vonása cégének, mely megkülönbözteti versenytársaitól? Mi a cégére jellemző pozícionálása? A nyomásmindenre.hu egyedi kommunikációs megjelenésekkel vagy akár egy új, egyedileg kialakított termékkörrel segíti Önt, hogy kitűnhessen a reklámzajból, versenytársai fölé emelkedhessen.

“Különbözni könnyű, de jobbnak is lenni nagyon nehéz” (Jonathan Ive)

Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen, böngéssze át termékeinket, kérje szakértő munkatársaink segítségét, vagy – ha elképzelései konkrétak – árajánlatunkat!