Grafikai tervezés

Lasztovicza Gábor,  Email: lasztovicza.gabor@nyomasmindenre.hu,  Mobil: +36-70-450-3580

Árajánlat kérés

“Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. “
(Stuart H. Britt)

Milyen a jó grafikai terv?
A reklámüzenetei grafikai megjelenítése nagy jelentőséggel bír. Fontos, hogy kreatív legyen, hogy figyelemkeltő, akár harsány is, de mindenképp elegáns és nem tolakodó. A színek, a formák, a betűtípus, a szövegek elrendezése azt kell, hogy tükrözzék, amit cége közölni akar, vagy sugallni önmagáról, termékeiről.

A jó grafika vagy design igazodik a célokhoz, és figyel arra, hogy a szöveget, a tartalmat és funkciókat szolgálja ki. A grafika sosem öncélú, és nem a tervezőről szól, hanem az Ön mondanivalójáról.

Ügyfeleink a legkülönbözőbb tervezési feladatokkal keresnek meg minket.
Örömmel és nagy kreativitással vállaljuk logók, teljes arculattervek, szórólapok, magazinok, újságok, óriásplakátok, ajándéktárgy feliratozások, vagy akár autódekorációk tervezését is.
A rövid határidők, a gyors átfutási idők jellemzik munkánkat ügyfeleink elmondásai szerint is.

Készséggel állunk rendelkezésére. Ha már van ötlete, elképzelése, az alapján indítjuk el a grafikai tervezési munkálatokat, melyet Ön folyamatosan követhet, bírálhat, és ez által alakíthatja is azt.
Grafikusaink mellett olvasószerkesztőnk is segíti a kivitelezést: a szövegírással, magyarítással, pontos helyesírással.

Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen, böngéssze át termékeinket, kérje szakértő munkatársaink segítségét, vagy – ha elképzelései konkrétak – árajánlatunkat!