Rólunk

Azért vagyunk, hogy termékeinkkel
Ön elkápráztathassa a saját vevőit

Cégünket azok az igények hívták életre, hogy ügyfeleink eredményesebben hathassanak célcsoportjukra, piacukra, vevőikre. Minőségi nyomdai termékekkel, emblémázott reklámajándékokkal és ezekhez kapcsolódó komplett marketing feladatok kivitelezésével állunk e céljaik szolgálatába.

A céget még a főiskolás éveink alatt alapítottuk. Akkoriban sok rendezvényt szerveztünk és sok kiadványt gyártattunk, de a választott vállalkozók mindig gondba kerültek a határidőkkel és gyakran előfordult hibás gyártás, hibás teljesítés is. Úgy döntöttünk, hogy kézbe vesszük ezt a tevékenységet, és így hoztuk létre akkor a nyomdai szolgáltatások közvetítésével foglalkozó céget, ami mára már saját gyártókapacitással rendelkezik és egy komoly ügyviteli és gyártmány management IT rendszer biztosítja azt, hogy minden ügyfelünk határidőben, a legmagasabb szakmai kritériumoknak megfelelő terméket kapja kézhez.

Esztétikus és minőségi termékeink segítik Önt abban, hogy saját ügyfeleiben bizalmat ébresszen, hitelességet építsen, vagy akár meggyőzően értékesítsen. Szakmai tanácsaink, ötleteink így támogatják Önt üzleti céljai elérésében,

2003-ban történt alapításunk óta elégedett ügyfeleink száma évről évre 20 %-kal növekedett: Több, mint 100 ezer példány nyomdai termékkel büszkélkedhetünk már. Reklámajándék-kínálatunkban pedig 1.000 féle termék szerepel.

Tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük, hogy elébe mehessünk a legújabb trendeknek, és Önnek, mint megrendelőknek olyan megoldásokat javasolhassunk, melyekkel első vagy egyedi lehet saját piacán: melyekkel versenyképességéhez is hozzájárulhatunk.

Ügyfélközpontú szemléletmódunknak és teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően, Ön egy kézből kapja meg elképzelései szerint kivitelezett termékeit.

A vállalt határidők betartása bennünket kötelez, ezért e téren Ön határidő-garanciánkat élvezheti.

Cégünk üzleti filozófiája az, hogy minden esetben, minden ügyfél számára megtaláljuk és összehangoljuk azokat a lehetőségeket, ötleteket, megoldásokat, amelyek üzleti céljainak leghatékonyabb eléréséhez segítik őket.

Jelmondatunk is ezt a szemléletmódot tükrözi, amely így szól: „Nem ismerünk lehetetlent!”
Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen, böngéssze át termékeinket, kérje szakértő munkatársaink segítségét, vagy – ha elképzelései konkrétak – árajánlatunkat!