Reklámeszköz készítés

Nyomdai szolgáltatások, kiállítási eszközök, grafikai tervezés:

Lasztovicza Gábor,  Email: lasztovicza.gabor@nyomasmindenre.hu,  Mobil: +36-70-450-3580

Árajánlat kérés

Rendezvényt tervez, kiállításra, vásárra, konferenciára megy, és szeretné cégét messzebbről láthatóvá tenni, kiemelni a környezetéből?

Sokféle kreatív reklámhordozónk közül biztosan megtaláljuk a céljaihoz illő legjobb megoldást. Igényei szerint elkészítjük bármekkora méretben, legyen az akár beltéri, akár kültéri eszköz.

A reklámhordozók anyaga lehet: szövet, ponyva, habkarton, műanyag, fa vagy fém.
Méretét és színeit illetően pedig a felhasználás és rögzítés módjai is meghatározzák.
Munkatársunk segítséget nyújt Önnek, hogy a megfelelő, a leghatékonyabb megoldás kerüljön kivitelezésre.

Reklámhordozó termékeink:

  • Zászló: Ha szeretné, hogy „reklámja”, cége színei, vagy a zászlón a logója már a lengedezésével is felkeltse az emberek figyelmét. A zászló 2 felülettel is rendelkezik, mozgásban van, mosható, könnyen kitehető.
  • Molinó: Beltérre, kültérre is kérheti molinóját több féle anyagból, több méretben: 2 oldalon vagy – leginkább ez a gyakori – egyik oldalán feliratozva. A képi anyagot, a grafikát is bízza ránk, grafikai tervezőink készséggel állnak rendelkezésére, így egy kézben tarthatja a teljes kivitelezői folyamatot.
  • Roll up: Trendi és esztétikus megoldás színpad mellé, üzlet, iroda bejáratához, kiállításra, vásárra. Többféle méretben és választható alapanyagra nyomva készítjük el piacvezető árakon.
  • Cégtábla: Cége, üzlete, üzletháza, épülete elején szeretné megjeleníteni cége nevét? A vendégek, üzletfelek, akik Önhöz érkeznek már messziről láthatják: jó helyen járnak.
  • Megállító tábla: Kiállításon, rendezvényen használja ki a járókelők figyelmének felkeltésére vagy útbaigazításra a megállító táblát. Grafikájában szintén támaszkodjon munkatársaink kreatív segítségére!
  • Hirdető tábla, Információs tábla: Fontos hírt, akciót, információt szeretne megjeleníteni adott időszakra vonatkozóan? Kreatív és feltűnő kivitelezést szeretne? Kérje munkatársaink segítségét és ötleteit a méret, az anyag és a grafikai terv meghatározásában!
  • Világító tábla: Még sötétben is jól láthatóvá szeretné tenni cégét vagy termékeit? Hirdessen világító tábla felületen!

Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesen, böngéssze át termékeinket, kérje szakértő munkatársaink segítségét, vagy – ha elképzelései konkrétak – árajánlatunkat!